Чаша със снимка - https://mug3.eu лого

Чаша със снимка

Направи си сам чаша със снимки

Как да си направим чаша със собствени снимки?

В mug3.eu може лесно и бързо да направите оригинални подаръци от чаши със снимки по ваш избор. Сайтът разполага с 3D модел на чаша с помощта на който може да разположите избраните снимки на желаното място.

За да направите чаша качете желаната снимка като кликните върху бутона Choose File:
Качване на файл

Може да качите до 3 файла във формат JPG, PNG и GIF. За постигане на добро качество при отпечатване на снимката е желателно да използвате изображение с висока резолюция и точки за инч (DPI). За максимално добър резултат ви съветваме да използвате снимка с ширина - 2362px, височина - 1004px и 300dpi. Ако не сте сигурни за размера на картинката то лесно може да го видите като в Windows натиснете с десен бутон върху файла и изберете Properties -> таб Details:
Разолюция на изображение

След като качите снимка може да изберете позиция върху чашата като използвате стрелките. Задаване на позиция
При всяко натискане върху стрелка изображението се премества в реално време върху чашата. Така може лесно и точно сами да изберете къде да бъдат разположени снимките. Като качите желания брой снимки и изберете разположение върху чашата продължете към следващата стъпка с бутона НАПРЕД.

На тази стъпка може да изберете желано количество както и да видите цената за чаша и доставка, както и да изберете метод за плащане. След като сте готови натиснете бутона НАПРЕД.

На последната стъпка се въвежда информация за доставка:

Моля, внимавайта при въвеждане на данните. mug3.eu не изисква регистрация или въвеждане на email адрес, като при грешни данни няма как да се свържем с вас! Като попълните формата натиснете бутона ПОРЪЧАЙ. След това ще видите потвърждение на поръчката, информацията за доставка и сумата за плащане.

Обикновено поръчките се обработат в същия или на следващия работен ден. Ако поръчката е направена в работен ден преди 12 часа, то най-вероятно чашата ще се направи и изпрати с избрания куриер още на същия ден, като ще пристигне при вас на следващия работен ден (зависи от избраната куриерска фирма).