Чаша със снимка - https://mug3.eu лого

За пътешественици #3

Бърза изработка

Всяка поръчка се обработва и изпраща в рамките на същия или следващия работен ден.

За пътешественици #3

Код на продукт: pt003

Оживете вашите пътешествия и споделете вълнуващите си преживявания с тази уникална чаша със снимки на забележителности от света. Тя е идеалното допълнение към вашата колекция от пътнически сувенири и ще ви напомни за вашите незабравими приключения всеки път, когато се наслаждавате на вашето любимо питие.

Тази чаша показва забележителности от различни краища на света - от величествената статуя на Свободата в Ню Йорк до магическата наклонена кула в Пиза, от емблематичната Айфелова кула в Париж до екзотичния Тадж Махал и много други.

Тази чаша е изработена от здрава керамика с гладка и комфортна дръжка, която осигурява лесно и приятно държане. С вместимост от 330мл., тя е идеална за вашето утрешно кафе, ароматен чай или друго топло или студено питие.

Тази чаша е не само функционален аксесоар за вашата кухня, но също така е и стилно декоративно изкушение, което ще привлече вниманието на всеки пътешественик или обожател на различни култури и забележителности. Без значение дали сте световен пътешественик или просто обичате да се вдъхновявате от красотата на света, тази чаша е перфектният начин да се насладите на вашите спомени и да планирате следващото си приключение.

 • Информация
  ИнформацияПредлагаме ви керамичнa чаша със специално покритие предназначено за печат. Подходяща за използване в микровълнова печка.
 • Информация за чаша
  Размери на продукт
  1. Височина: 9.6см. диаметър: 8.2см.
  2. Състав: Керамика
  3. Обем: 350мл.
 • За контакти с нас
  За консултация Може да се свържете с нас чрез:
  1. тел. 0885 022 352 в работно време
  2. email: mug3eu@gmail.com
  3. формата за контакти или заповядайте в нашия офис в гр. Асеновград
 • Информация за доставка
  Доставка Доставката е за ваша сметка и може да се извърши до адрес или офис на избрана от вас куриерска фирма.

Цена: 12.00 лв.

в цената не е включена доставка Информация за доставка

Поръчай
Започни чат в Messenger